Мэрибэри жижиг торт хийх арга



     메리베리 미니 케이크-Мэрибэри жижиг торт

파티에 달콤한 케이크가 빠질 수 없다. 블루베리는 과일과 채소 중 가장 우수한 항산화 효과가 있는 과실 중 하나이다. 몸 속 대사작용의 결과물로 생겨나 만성질환 및 암이나 노화를 진행시키는 활성산소를 중화하는 역할을 하며, 암을 억제하고 젊음을 유지하는데 그 효과가 우수하다. 또한 뇌의 기능을 활성화 하여 치매예방 효과도 있다.

진한 아메리카노 한 잔을 같이 곁들이면 케이크의 달콤한 맛을 커피의 쓴맛이 감싸주어 절묘한 맛이 어우러진다.

재료: 박력분100g 아몬드분말40g 버터68g 계란2개 설탕 68g 소금1/4ts 바닐라향 1/2ts, 설탕 30g,블루베리20g,크린베리20g,라즈베리20g

1. 버터는 실온에 두어 부드럽게 하고 계란은 냉장고에서 미리 꺼내 차갑지 않게 한다.

2. 밀가루와 아몬드 분말, 바닐라향(분말일 경우)을 체에 1~2회 쳐 놓는다.

3. 작은 원형팬이나 파이팬에 이형제를 발라 놓는다. 이형제는 가능한 얇게 발라야 한다.

4. 버터를 핸드믹서나 거품기로 부드럽게 풀어준 후 설탕을 넣고 젓는다.

5. 계란을 한 개씩 넣고 저으면서 크림을 만든다.

6. 바닐라 향을 넣는다
Ө
7. 채친 가루재료를 넣고 주걱으로 섞어 준다. 가루 재료가 잘 섞이면 반죽이 완성 된다

8. 팬에 반죽을 붓고 스페튤러를 이용하여 평평하게 펴 바닥에 탁탁 내리친 후 180도로 예열해둔 오븐에 20분 정도 굽는다.

9. 윗면이 노릇노릇하게 익으면 오븐에서 꺼낸다.

10. 뒤집어서 식힌 후 시럽을 촉촉하게 바른다.

11. 여러 가지 베리를 예쁘게 올려 장식한다.

                 Мэрибэри жижиг торт

Үдэшлэгт амтат тортыг хасаж болохгүй. Аньс жимс нь бусад жимс болон ногоог бодвол нүүрстөрөгчийг багасгахд хамгийн шилдэг үр дүнтэй жимсний нэг юм. Биен доторхи муу бодис болон архаг өвчин, хорт хавдар үүсэх явцыг багасгаж өгөх үйлчилгээтэй бөгөөд хорт хавдарас сэргийлж залуу насыг хамгаалахад маш үр дүнтэй юм. Мөн тархины үйл ажиллагааг сайжруулж зөнөхөөс хамгаалж өгнө. Өтгөн американу кофетэй хамт уухад тортын чихэрлэг амт нь кофены гашуун амтад сайхан тохирох юм.

Орох материал: жигнэмэгний гурил 100гр, бүйлс 40гр, масло 68гр, өндөг 2ш, сахар 68гр, давс 1/4, ванлин 1/2,сахр 30гр, аньс жимс 20гр, бөөрөлзгөнө 20гр

1. Маслоо өрөөний темпратурт тавьж бага зэрэг хайлуулаад өндөгийг хөргөгчнөөс урьдчилан гаргаж тавина.
2. Гурил болон амунди, ванилины нунтагийг 1-2 удаа шүүнэ.
3. Жижиг дугуй хайруулын таваг болон тусгай тортны хайруулын тавган дээр тос түхэнэ. Болж өгвөл маш нимгэн түрхэнэ.
4. Маслоо хутгагч машинаар болон хутгуураар сайтар хутгасаны дараа сахар хийж хутгана.
5. Өндөг нэг ширхэг хийж хутган крем хийэ.
6. Ванлиний үнэр оруулагч хийнэ.
7. Нунтаг бэлдмэлүүдийг хийж хоолны хутгуураар хутгаж өгнө. Нунтаг бэлдмэлүүд сайн хутгагдвал зуурмаг бэлэн болно.
8. Хайруулын тавган дээр зуурмагаа хийгээд урт нарийн хутга ашиглан зуурмагныхаа дээрээс нь цохьж тэгш болгоод 180 градусаар шарах шүүгээд 20минут орчим болгоно.
9. Дээрхи хэсэг нь сайтар болох юм бол шарах шүүгээнээс гаргаж тавина.
10. Эргүүлээд хөргөсний дара сироп түрхэж өгнө.
11. Төрөл бүрийн аньс жимсийг дээр нь тавьж өөрийн хүссэнээрээ гоёж чимэглэнэ.
                                                                          (출처- www.surbasur.com )
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

null

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)