Кимчи жигэ хийх арга




                    김치찌개 만드는 방법

                   Кимчи жигэ хийх арга

배추김치를 꼭 짜서 5 cm 길이로 썰거나 또는 김치잎이 넓은 것은 길이대로 2~3갈래로 찢는다. 냄비에 김치와 돼지고기를 잘게 썰어서 담고 쌀뜨물을 붓고 끓인다. 한 번 끓은 다음 간을 보아 싱거우면 묽은 장으로 간을 맞추고, 참기름를 쳐서 양념하고 파를 썰어 넣는다. 대개 김치 자체의 맛으로 간이 맞는다. 김치맛이 시어진 듯한 것으로 하는 것이 더 입맛을 돋운다.


Байцааны кимчиг 5см орчин урттайгаар хэрчих болон том навчтай кимчийг уртаар нь 2-3 хэсэг болгон хэрчиж тавина. Тогоонд кимчи болон гахайны махыг жижиг хэрчээд хийж, ус (будаа угаасан ус) хийж буцалгана. Нэг удаа сайн буцалгасны дараа давсаар амталаад давсгүй бол цуугаар нэмж амтлаад, гүнжидийн тос хийж дээрээс нь ногоон сонгино хэрчиж хийнэ. Ихэвчилэн кимчиний амт нь хоолны амтыг илэрхийлнэ. Кимчиний амт гашуун бол илүү амттай болдог.                      (출처-www.surbasur.com)

start=-47 , cViewSize=50 , cPageCount=1

3 сэтгэгдэл:

null
ариунаа (зочин)

гүнжидийн тос гэж юу вэ тос хийдэггүй гэж солонгос хүн хэлж байна шүү

ариунаа (зочин)

гүнжидийн тос гэж юу вэ тос хийдэггүй гэж солонгос хүн хэлж байна шүү

Зочин

ariunaa-d ene ortsiig solongos hvn l gargasan ym daa.. zaza ene ch yahaw hiideg ch hiideggvi ch gazar gazar uur uur hiideg bj ch boloh l ym my niitelj bga zvilees ta nar mini awah geehiin uhaaniig hereleerei..kk^^

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)