Амтархан Рабугги пицца

                          맛나는 라볶기피자-No오븐
Амтархан Рабугги пицца (рамён, дог-н пица, шарах шүүгээ хэрэглэхгүй)

1.Орох материал: Рамён 1/2, хатуу урт дог нэг ширхэг, улаан чинжүү 1/2, соусэж 6, нунтаг чиз.
2.Рамён 1/2, хатуу урт дог нэг ширхэг, улаан чинжүү 1/2, соусэж 6, нунтаг чиз. Өөрийнхөө хүссэн хэмжэээгээр дог-ийн хэмжээг тохируулах боломжтой.
Дог-нд дуртай хүн бага зэрэг илүү орцоор хийж болно.

3.Дог, чинжүү, сонгиноо дугуй хэлбэрээр хэрчинэ.

4.Сайтар халаасан хайруулын тавгандаа хэрчсэн соусэжаа хийгээд хуурна.

5.Дахин бага зэрэг тос нэмээд сонгино болон чинжүүг хийж хуурна.

6.Хайруулын тавгандаа том халбагаар хагас хэмжээний тос хийгээд
дугуй хэлбэрээр хэрчсэн дог-оо хийж хуурна.
Дог-ийг сайн хуурвал илүү амттай болдог.

7.Буцалсан усанд рамёноо хийж болгосны дараа хүйтэн усаар зайлна.
Хуурч бэлдсэн дог, рамён, дээрээ амталгааны соус хийн сайтар холино.
Соус бэлдэх: Гучүжан нэг халбага, кетчап 1/2, соёолжны сироп (물엿)
2 том халбага, цуу 1 том халбага, чамгирим буюу гүнжидийн тос 1/2

8.Халаасан хайруулын тавгаа тослоод рамён болон дог-оо хийн бага зэрэг хуурна.

9.Зуухаа түр унтраагаад рамёноо тавганд хийнэ.
Догоо хайруулын тавган дээр дугуй хэлбэртэй болгоно.
Тавагласан рамёноо дог-н дээрээ тавина.

10.Рамёныхаа дээр хуурч тавьсан сонгино, соусэж, чизээ тавина.
Зуухаа асаан бага зэрэг зөөлөн галаар болгоно.
Таглааг нь таглан чиз-ээ хайлуулна.

11.Чиз хайлаад ирэх үед нь зуухаа унтраагаад таглааг нь авахгүйгээр
бага зэрэг байлгана.Хайруулын тавгийн халуунаар чиз хайлж,
доод хэсэг нь бага зэрэг хатууран болно
Ингээд рабугги пица бэлэн болно


(출처- www.surbasur.com)

start=-49 , cViewSize=50 , cPageCount=1

1 сэтгэгдэл:

null
Aka (зочин)

naadahiig chin hiij vzsen vneheer zavaan bolj bn leeeeeeeeeeeeeee

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)