엽산 듬뿍 나시고랭 찬푸루(두부와 야채를 지져 만든 대표적인 가정 요리)
"Амин дэмээр баялаг дүпүтэй будаатай хуурга"(Дүпү, ногоог жижиглэн хэрчиж хийсэн гэртээ хялбархан хийж идэж болох будаатай хуурга)



준비하세요. - Бэлтгэх зүйлс
밥 250g, 오키나와두부 150g, 볶음밥용 달걀 1.5개, 후라이용 달걀 2개, 시금치 50g, 양파 1/4개, 쇠고기 80g, 당근 90g, 스위트칠리소스 2큰술, 난프라 1큰술, 고추가루 적당량, 샐러드유 1큰술, 참기름 1작은술, 소금 적당량, 후추 적당량, 마늘 적당량, 건고추 약간, 새우센베이 1~2장

Агшаасан будаа 250 гр, дүпү 150 гр, будаатай хуурган хийх өндөг 1,5 ширхэг, шарах өндөг 2 ширхэг, ши кимчи буюц ногоон кимчи 50гр, бөөрөнгий сонгино 1/4, үхрийн мах 80 гр, лууван 90 гр, чихэрлэг чилли соус 2 том халбага, зохих хэмжээний гучүгару, салодны тос буюу ургамлын тос 1 халбага, чамгирим буюу гүнжидийн тос 1 жижиг халбага, бага зэрэг хар перц, бага зэрэг сармис, хатаасан чинжүү бага зэрэг, хуурсан сам хорхой 1-2 ширхэг

만들어 보세요. - Хэрхэн хийхийг сурцгаая.

<볶음밥 - Будаатай хуурга>

1. 시금치는 물로 씻어서 놓는다. 오키나와 두부의 물도 제거한다.
1. Шикимчигээ угааж, дүпүнийхээ усыг шүүнэ.

2. 양파, 당근, 시금치, 소고기를 잘게 썬다.
2. Бөөрөнхий сонгино, лууван, шикимчи, үхрийн махаа жижиг хэрчинэ.

3. 샐러드유를 후라이팬에 넣고 마늘을 볶는다. 거기에 밥을 넣어 고슬고슬하게 볶아낸다.
3. Салодны тосоо хайруулын тавганд хийгээд сармисаа хуурч дээрээс нь будаагаа хийгээд хуурна.

4. 푼 달걀을 넣어 다시한번 볶아준다.
4. Дээрээс нь өндөгөө хийнэ дахиж холино.

5. 샐러드유를 넣고 양파, 당근, 시금치를 순서대로 볶는다. 소금, 후추로 간을 맞춘다.
5. Дахин салодны буюу ургамлын тос бага зэрэг хийснийдараа сонгино, лууван, шикимчиг дарааллынх нь дагуу хуурна. Давс, хар перцийг тохируулна хийнэ.

6. 샐러드유를 넣고 소고기를 볶은 다음, 소금과 후추로 간을 한다.
6. Дахин ургамлын тос бага зэрэг хийгээд үхрийн махаа хийж хууран дахиж давс, хар перцээр амтыг нь тохируулна.

7. 후라이팬에 참기름을 넣고 물기를 제거한 오키나와 두부를 큼직하게 떼어 넣은 다음 볶는다. 소금을 넣고 갈색이 날 때까지 볶아 준다.
7. Хайруулан тавганд гүнждийн тосноос хийн усыг нь шүүсэн дүпүгээ хиййгээд хуурна. Давс хийн боровтор өнгөтэй болтол нь хуурана.

8. 볶아 놓은 밥, 야채, 소고기를 넣는다. 거기에 칠리소스, 난프라, 고추가루, 건고추를 넣어 볶는다. 소금, 후추로 맛을 낸다.
8. 7-дээрээсээ будаатай хуурга, ногоо, үхрийн махаа хийгээд чиллиний соус, гучүгару, хатаасан чинжүүгээ хийгээд холин давс, хар перцээр амтыг нь тохируулна.


<계란 - Өндөг>
1. 샐러드유를 넣고 후라이팬을 달군다.
1. Ургамлын тосоо хайруулын тавганд хийн халаана.

2. 뜨거워지면 달걀을 후라이팬 위에 깨트려 놓는다.
2. Тосоо халаасны дараа өндгө хагалан хийнэ.

3. 물을 넣고 뚜껑을 덮은다음 약한불에서 증기 구이를 한다.
3. Ус хийгээд таглааг нь таглан зөөлөн галаар жигнэх маягаар хуурна.

4. 완성된 반숙 계란을 하트모양으로 형태를 뜬다.
4. Хагас шарсан өндгөө зүрхэн хэлбэртэй болгоно.

5. 완성된 계란을 볶음밥 위에 놓아 장식하고, 꽃새우를 곁들인다.
5. Бэлэн болсон өндгөө будаатай хуурган дээрээ тавин, хажууд нь цэцгэн хэлбэртэй сам хорхойгоор чимэглэнэ.

(출처- www.surbasur.com )

start=-47 , cViewSize=50 , cPageCount=1

3 сэтгэгдэл:

null
byambaa (зочин)

manai geriinhen so hoolond ih durtai zuragtai gargaval bur goyo bhdaa te humuusee

темка (зочин)

тийм шүү гоё

orgilmaa (зочин)

ywe yfer gfteryf gfydyusfh

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)