Илчлэг бөгөөд амтлаг крем шпагетти

              담백하면서 고소한 크림 스파게티
             Илчлэг бөгөөд амтлаг крем шпагетти




담백하면서 뒷맛이 고소한 크림 스파게티를 만들어 봅시다.
За, одоо илчлэг бөгөөд амтлаг крем шпагеттийг хийж сурцгаая.

재료 : 스파게티면, 마늘, 올리브유, 청양 고추, 우유, 크림 스프, 생크림, 천일염, 파슬리 가루, 후추, 치즈 가루, 오이 피클

Бэлтгэх зүйлс : Шпагеттины гоймон, сармис, ургамлын тос, халуун чинжүү, сүү, кремны шөлний нунтаг, крем, ногооны амтлагч нунтаг, хар перц, бяслагны нунтаг, дарсан өргөст хэмх

<크림 소스 만들기-Кремний соус хийх арга>





1. 달군 프라이팬에 올리브유를 두르고, 편으로 잘라 놓은 마늘을 향이 우러나도록 볶아 줍니다.
1. Сармисаа хоёр хувааж хэрчисний дараа халаасан шарах тавгаа ургамлын тосоор тослоод сармисыг үнэрийг нь гартал хуурч өгнө.




2. 그런 다음 청양 고추를 넣고 같이 볶아 줍니다.
2. Тэгээд халуун чинжүүг дээрээс нь хийгээд хамтад нь хуурна.




3. 볶은 마늘과 청양 고추에 우유를 조금 붓고 도깨비 방망이를 이용하여 갈아 줍니다.
3. Хуурч болгосон сармис болон чинжүүн дээрээ бага зэрэг хэмжээний сүү хийнэ. Холигчоор сайтар хольж өгнө.






4. 종이컵으로 우유 1컵에 크림 스프를 한 숟가락 넣고 냉동실에 얼려 놓았던 생크림을 1컵 넣습니다. (우유와 생크림은 동일한 양으로 넣습니다.)
4. Нэг удаагийн хэрэглээний цаасан аяганд кремний шөлний нунтагнаас 1 халбага хийгээд.. Хөргөгчинд хөлдөөсөн кремнээс нэг аягыг хийнэ. Сүү болон кремний орц ижил хэмжээтэй байх ёстой шүү.




5. 갈아 놓은 마늘과 청양 고추를 체에 받쳐서 섞어 주고 건더기는 버립니다. 그래야 크림 소스가 깔끔하게 나옵니다.
5. Хольж хуурсан сармис болон чинжүүгээ шүүлтүүрээр шүүгээд үлдэгдлийг нь хаяна. Ингэвэл крем соус элдэв бохиргүй цэвэрхэн болдог.




6. 은근한 불에 끓이고 천일염을 조금 넣은 후에 다시 한 번 은근히 끓입니다.
6. Зөөлөн галаар буцалгаад... Бага зэрэг давс цацаад...Дахиж зөөлөн галаар буцалгана.


면 삶기-Зөөлөн галаар буцалгаад... Бага зэрэг давс цацаад...Дахиж зөөлөн галаар буцалгана.



1. 냄비에 천일염을 조금 넣고 물을 끓입니다.
1. Усандаа бага зэрэг давс хийж буцалгана.






2. 물이 끓으면 스파게티면을 넣고 약 8~9분 정도 삶습니다.
Буцалсан усандаа гоймонгоо хийгээдү ойролцоогоор 8-9 минут орчим буцалгана.




3. 삶은 스파게티면을 체에 받치고 올리브유를 조금 넣어 면에 골고루 올리브유가 묻도록 섞어 줍니다.
3. Чанасан гоймонгоо шүүж ургамлын тос бага зэрэг хийгээд сайн хольж өгнө.






- 은근히 끓여 놓은 크림 소스에 삶아 놓은 스파게티면을 넣고 파슬리 가루, 후추, 치즈 가루를 넣어 한번 더 끓여 주면 완성입니다.
- Үүний дараа зөөлөн галаар буцалгасан крем соусндаа гоймоноо хийгээд..Чимэг болгон ногооны нунтаг болон хар перц мөн цацна.. Бяслагны нунтагнаас бага зэргийг хийгээд дахин нэг буцалгана.За, ингээд амтархан сайхан крем шпагетти бэлэн боллоо.





- 완성된 스파게티를 접시에 담아 상에 내 놓습니다.
- Бэлэн болсон шпагеттигаа таваглаад ширээн дээр тавина.
 (출처- www.surbasur.com )
start=-49 , cViewSize=50 , cPageCount=1

1 сэтгэгдэл:

null
byambaa (зочин)

goyo haragdaj bna

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)