Нугдужон хийх арга


                             녹두전 만드는 방법
재료 : 녹두300cc, 물150cc, 양파 100g, 소금․후춧가루 약간, 배추김치 100g (설탕 1t), 돼지고기 삼겹살 100g, 숙주 150g, 송송 썬 실파 2T, 붉은 고추 1개, 들기름 적당량 (포도씨 기름
만드는 방법
1. 녹두는 껍질을 벗긴 것으로 준비해서 물에 담가 하룻밤 불린다. 불린 녹두의 남은 껍질과 불순물을 모두 없앤 후 체에 밭여 물기를 뺀다. 블랜더에 불린 녹두와 분량의 물을 넣고 곱게 간 후 다진 양파와 소금․후춧가루로 간한다.
2. 김치는 소를 털어 내고 송송 썬 후 물기를 짜고 설탕으로 살짝 무친다.
3. 돼지고기는 다져서 양념한다.
4. 양념한 돼지고기를 볶아 기름을 뺀다.
5. 숙주는 다듬어 생으로 송송 썬다. 파도 송송 썬다.
6. 팬에 기름을 두르고 녹두 반죽을 한 수저 놓은 후 김치, 고기, 숙주, 파, 붉은 고추 순서로 얹고 다시 녹두 반죽을 살짝 덮는다. 밑면이 노릇노릇하게 익으면 뒤집고 불을 줄여 속까지 익힌다.

                                  Нугдужон хийх арга
Орох материал: Нугдү 300сс, ус 150сс, бөөрөнхий сонгино 100гр, давс, перц бага зэрэг, байцааны кимчи 100 гр, сахар 1 халбага, үхрийн мах 100 гр, Сүгжү150гр, урт нарийн хэрчсэн шинэ ногоон сонгино 2 халбага, улаан чинжүү 1ш, тос, усан үзмийн үрийн тос
Хийх арга



1. Нугдүний хальсыг нь аваад усанд хийн нэг өдөр байлгана. Усанд дэвтэж зөөлөн болсон Нугдүний үлдсэн хальс болон бохир усыг асгасаны дараа шигшүүрт аван хийж усгүй болгоно. Хутгагчинд дэвтсэн Нугдү болон тодорхой хэмжээний ус хийгээд давсаар амтыг нь тааруулаад нялцгай бөөрөнхий сонгино болон перцээр давслана.



2. Кимчиний доторхи амтлагчийг аваад нарийхан хэрчсэний дараа усгүй болгож давсаар бага зэрэг амтална.



3. Гахайн махыг хэрчээд амтална.


4. Амталсан гахайн махыг тос хийн хуурна.


5. Сүгжүг цэвэрлээд түүхийгээр нь нарийхан хэрчинэ. Ногоон сонгинооо бас хэрчинэ.


6. Хайруулын тавган дээр тос хийгээд Нүгдүгийн зуурмагийг нэг халбага хийсний дараа кимчи, мах, Сүгжү, ногоон сонгино, улаан чинжүү гэсэн дараалалтайгаар хийгээд дахин Нүгдү зуурмагийг дээрээс нь хучиж өгнө. Доод тал нь сайтар болж эхэлвэл дээд талыг нь эргүүлээд галаа багасган доторхиыг нь болготол шарна.
(출처- www.surbasur.com  )
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

null

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)