Далайн бүтээгдэхүүнтэй гамбир хийх арга


                      해물파전 만드는 방법
재료
재료 : 실파 200g, 물오징어 100g, 조갯살 50g, 새우 살 50g, 달걀 1개, 붉은 고추 1개, 식용유․ 밀가루 100cc 씩.
#파전 반죽 재료 : 찹쌀가루 100cc, 멥쌀가루 100cc, 밀가루100cc, 소금 2t, 멸치육수 200cc.
#양념장 재료 : 송송 썬 실파 3T, 다진 마늘 1/2T, 깨소금 1/2T, 고춧가루 1t, 진간장 2T, 식초 1T, 설탕 1/2T, 물 3T.

만드는 법

1. 실파는 깨끗이 다듬어 씻어 8~9cm 길이로 자른다.
2. 오징어는 깨끗이 씻어 손질하여 4cm 길이의 채로 썬다. 붉은 고추도 어슷썰기 해놓는다.
3. 파전 반죽을 합하여 분량의 물을 넣고 고루 푼다.
4. 썬 실파는 머리가 엇갈리게 만들어 날 밀가루를 묻혀 탁탁 털어 준비한다.
5. 가루 밀가루를 묻힌 파를 파전 반죽에 담가 반죽을 묻힌다.
6. 잘 달구어진 팬에 식용유를 듬뿍 넣고 준비한 실파를 파전 반죽에 담갔다가 꺼내 팬에 얄팍하게 편 다음 뚜껑을 덮어 앞뒤로 잘 지진다. 준비한 해물을 그릇에 남아 있는 파전 반죽에 버무려 잘 지진 파전 위에 얹고 달걀과 붉은 고추를 얹어 잘 익게 지져낸다. 분량의 양념을 합하여 맛있는 양념장을 만들어 곁들여 낸다.


             Далайн бүтээгдэхүүнтэй гамбир хийх арга

Орох материал: Нарийн ногоон согино 200гр, шинэ арваалж 100гр, хясааны мах 500гр, сам хорхойн мах 50гр, өндөг 1ш, улаан чинжүү 1ш, наран цэцгийн тос, гурил 100сс
 Фажоны зуурмаг бэлтгэх материал: Наалданги гурил 100сс, будааны гурил 100сс, гурил 100сс, давс 2 халбага, хар хайган загасны шөл 200сс
 Амтлагч бэлтгэх материал: Жижигхэн хэрчсэн нарийн ногоон согино 3 халбага, татсан сармис 1/2 халбага, давс 1/гучукару 1 халбага, цуу 2 халбага, уксус 1 халбага, сахар 1/2 халбага, ус 3 халбага
Хийх арга.


1. Ногоон сонгинооо сайтар угааж цэвэрлээд 8-9 см –ын урттай хэрчинэ


2. Арваалжыг сайтар цэвэрлэн угааж 4см урттай нарийхан хэрчинэ. Улаан чинжүүг нарийхан хэрчиж тавина.


3. Фажон зуурмагний материалуудыг нэгтгэн зуурч ус хийж зуурна.


4. Хэрчсэн нарийн ногоон сонгины үзүүр хэсэг болон үндэс хэсгийг нь зөрүүлэн хуурай гурил түрхээд бэлтгэж тавина.


5. Хуурай гурил түрхсэн сонгинооо бэлтгэсэн фажон зуурмагт хийж тавина..

6. Сайтар халаасан хайруулын тавган дээр ургамалын тос их хийгээд бэлтгэсэн ногоон сониноо фажоны зуурмаг дээр байлгаж байгаад гарган авч хайруулын тавган дээр нимгэн дэлгэж тависаны дараа таглааг нь таглан ардах урдахыг нь сайн хайрч өгнө. Бэлтгэсэн далайн бүтээгдэхүүнээ тавганд хийж бэлтгэсэн зуурч тавьсан зуурмагтайгаа сайтар холиод сайн халсан фажон дээрээ тавиад өндөг болон улаан чинжүү хийгээд болтол нь сайтар шарна. Тодорхой хэмжээний амтлагч бэлтгэн амтлагчтай хамт холин идвэл зүгээр.                                            (출처- www.surbasur.com )
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

null

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)